Õhtu Eduard Tomaniga “Tead, kõik on veel ees!”

Õhtu Eduard Tomaniga “Tead, kõik on veel ees!”

Kolmapäeval, 27. detsembril, uusaasta pidustuste lävel toimus Vene Kultuurikeskuse hubases, soojas ja sõbralikus atmosfääris kõigi poolt armastatud näitleja, režissööri ja laulja Eduard Tomani autoriõhtu optimistliku nimetusega „Tead, kõik on veel ees!“

See oli mitte just traditsioonilises mõistes kontsert, pigem kohtumine kauaaegsete sõpradega, kes ei olnud ammu üksteist näinud, hingeline vestlus, mille käigus jagas näitleja oma sisimaid mõtteid, soojasid mälestusi oma teatrinoorusest, kinkides sellega igale vaatajale tükikese headust, soojust ja armastust…

Õhtu programmis kõlasid Eduard Tomani esitluses kõigi poolt armastatud laulud, mis elavad meist igaühe südames, – Muslim Magomajevi repertuaarist, laulud filmist „12 tooli“, „Vabariigi omand“, „Õlgkübar“, milles oli omal ajal osatäitjaks Andrei Mironov, „Kui kaunis on see maailm“, „Praamijuht“, „Koidust koiduni“, „Imeline kaugel“ , „Armastades, ei loobuta“,  „Tead, kõik on veel ees!“ ja paljud, palju teised.

Kutsutud külaliseks ja õhtu ehteks oli andekas tütarlaps, noor talent Arina Sorokina. Arina esitas kolm laulu, inglise, hispaania ja vene keeles.

Täname Edauard Tomanit võimaluse eest lõpetada see mitte just kerge aasta positiivsel noodil, armastatud laulude ja unustamatu kontserdi eest ning meie kallist publikut selle eest, et saali oli jällegi täis, aplausi ja sõbraliku atmosfääri eest! Ja teate, mis, sõbrad? Kõik on tõesti veel ees!

Head lähenevat uut aastat, headust ja soojust!