Estraadikontsert «Laulud läbi aegade»

Estraadikontsert «Laulud läbi aegade»

Estraadikontsert “Laulud läbi aegade” tekkis Rahvuskultuuride päevade ürituste raames kolm aastat tagasi, kuid juba sai pidulike ürituste lahkutamatuks osaks ,pälvides publiku kiindumuse ja tunnustuse.

Tänavuses programmis kõlavad, nagu neid kunagi nimetati: “välisestraadi meloodiad”  — kustumatud šlaagrid, möödunud sajandi hitid, mis omavad populaarsust juba paljudel põlvkondadel ja pidevalt tõestavad oma nõudlust.

Tulge ja laulge kaasa Karel Gott’i ja Joe Dassin’i, Demis Roussos’i ja  Salvatore Adamo, Toto Cutugno ja Boney M’i, legendaarsete The Beatles’ite ja paljude teiste armastatud viisidele.

Teile laulavad: Trio Romanss, Eduard Toman, Rafael Sharafetdinov, Natalia Zaugarova, Vjatšeslav Reznitšenko ja showgrupp Iris.

Ootame teid Vene Kultuurikeskuse suures saalis 24. septembril kell 18.00.

Korraldajad: Vene Haridus- ja Heategevusühingute Liit Eestis ja kultuuriühendus Kirill ja Meffodi koostöös Vene Kultuurikeskusega. 

TÄHELEPANU! Üritus on tasuta. Sissepääs saali on võimalik ainult COVID-tõendi või ekspresstestide tulemuse esitamisel. Kuna üritus on mittetulunduslik, siis publikut kindlustada ekspresstestidega korraldajad EI saa! Testi võib kaasa võtta ja teid abistatakse selle tegemisel kohapeal. Täname mõistva suhtumise eest!